Heel je verleden met je onderbewustzijn

En leef vrijer in het heden…
Toen hij als puber besloot om de emotionele band met zijn vader te verbreken, had hij zijn hart afgesloten. Zijn vader, die organist in de kerk was, speelde daar met hart en ziel.  Maar de kerk betekende ook regels en voorschriften en hel en verdoemenis als je je daar niet aan hield. De enige optie om zijn eigenheid te bewaren, was de verbinding te verbreken.
Nu, volwassen, mist hij het echte contact met zijn vader. Orgelmuziek ontroert hem omdat hij dan de kwaliteit van zijn vader opnieuw ervaart. Tegelijk wordt zijn verdriet over het gemis dan voelbaar.
Door in een therapiesessie af te dalen in zijn onderbewustzijn beleeft hij opnieuw hoe eenzaam hij als puber was. En hoe boos omdat zijn vader hem zijn wil opdrong, zonder te zien wat zijn zoon nodig had. Hij ziet hoe hij uit trots en wraakgevoelens nooit op zijn besluit terug kwam. Nu pas ziet hij zijn vaders onvermogen van toen. Ook ziet hij diens verlangen om zijn zoon in zijn armen te sluiten. Wat destijds niet is uitgesproken en onbewust hun relatie bleef bepalen, komt nu wel in het licht. Daarmee laat hij het los .Zijn hart wordt zacht en opent zich.
Hij besluit zijn vader uit te nodigen om samen naar een muziekvoorstelling te gaan.

Contact met je onderbewustzijn wordt zo een Helende Reis.
Ook je verleden helen? Maak een afspraak via 06-49966463

Speak Your Mind

*