over Annette Polman

Welke achtergrond maakt dat ik je kan helpen?

Oorspronkelijk afgestudeerd als bedrijfskundige, organisatieontwikkeling en advies, ontwikkelde ik me tot meditatie/mindfulness begeleider & kunstenaar. Sinds 2001 begeleid ik mensen bij hun ontwikkeling. Eerst als hypnotherapeut & life-coach. Hierin ging ik lesgeven bij diverse opleidingen. Het lesgeven aan groepen beviel goed.
Dat wilde ik wel in een ander werkveld en zo werd ik trainer & teamcoach.  Afgelopen jaren verdiepte ik mij in de subtielere lagen van de werkelijkheid en zo kwam ECOintention op mijn pad. Een methode waarbij je met energie werkt om een organisatie of natuurgebied goed in zijn vel te helpen zitten.

Al deze invalshoeken tezamen maken mij tot een deskundig begeleider bij verandering.

Meer over mijn ontwikkelingsweg
De ontwikkelingsweg vanuit leven vanuit vooral mijn hoofd naar leven vanuit hart, ziel & lijf & hoofd legde ik ook zelf af, na een baan als bedrijfskundige. Sinds 1995 geïnspireerd door de boeddhistische visie en later ook door Eckart Tolle, Ingeborg Bosch, Jan Geurtz. Als kind stond ik aan de zijlijn, als student deed ik grotendeels mee maar er knaagde ook altijd een donker stukje dat ik negeerde. Als 30-er verkocht ik mijn ziel aan mijn werkgever en ik voelde me niet gelukkig.  Ik werd vooral gewaardeerd voor kwaliteiten en vaardigheden die niet in mijn functie-omschrijving stonden. De juiste vrouw op de verkeerde plek dus. Het ontslag en de daaropvolgende depressie waren het begin van mijn ontwikkelingsweg.

Mijn weg terug naar leven in verbinding met hart, lijf & ziel, begon zo’n 25 jaar geleden met 10 jaar Tibetaans boeddhisme waar ik leerde over de werking van de geest. Tegelijk werkte ik 10 jaar als kledingkunstenaar onder het motto “Daar waar schoonheid is, wordt iets onsterfelijks in ons geraakt.” Inmiddels ben ik ruim 15 jaar hypnotherapeut, docent, trainer, coach en procesbegeleider. Op basis van deze jarenlange ervaring ontwikkelde ik een methode tot het leven en werken vanuit innerlijke kracht en bezieling: Hoofd, Hart, Handen & Ziel op één lijn brengen.
Nog steeds word ik geïnspireerd door de boeddhistische invalshoek en daarnaast door Jan Geurtz, Eckart Tolle en Vera Helleman.

De natuur en plantenmuziek zijn ook krachtige middelen op mijn weg, waar ik graag anderen in meeneem.

Ik geniet van het begeleiden van mensen bij de weg naar binnen en voel me dankbaar dat ik dit werk doe. Kortom, het begeleiden van mensen bij hun ontwikkeling zit mij in het bloed en ik heb daarin circa 20 jaar ervaring.

Herken je iets in mijn verhaal? Denk je dat ik je verder kan helpen?
M
eld je dan aan voor een kennismakingssessie.

Ja, ik maak graag een afspraak