Reacties van cliënten

Annette is als geen ander in staat is samen breed te kijken naar de belemmeringen op mijn weg naar nieuw werk en toch ook wel een andere manier van leven. Het mooie is dat zij niet enkel oog heeft voor de rationele kant maar ook aspecten zoals emoties, blokkades en passies daarbij betrekt. Ik merk duidelijk verschil!
(Arjen Wentzel, Utrecht, juli 2015)

In the 7 sessions with Annette I achieved my objectives. She extracts the rootcause of the problem in a natural way. She understands the need of the person and works with that in a friendly and empathic way. The number of sessions are accurate and focused on achieving the ideal result.
(Ilse S. uit Eindhoven)

Ik ben onder de indruk van de empathische en toch directe manier van werken van Annette. Er zit niets tussen wat ze zegt en wat ze denkt, er zijn geen ego-spelletjes. What you see is what you get. Annette dringt door tot de kern. Daardoor komt de oplossing als vanzelf. Dankje, Annette.
(Alex Meza, Business Owner, Primo)

Ik zocht begeleiding bij de vraag ‘Hoe maak ik contact met anderen vanuit mijn ware ik?’. Door Annette’s eigen proces, haar visie ‘een Betere Wereld begint bij Individuele Bezieling’ en hoe ze dat verwoordt, en omdat Annette meerdere methodes kan inzetten voor de begeleiding dacht ik dat zij de geschikte begeleider voor mij zou zijn.
Mijn verwachtingen zijn uitgekomen:
– ik heb inzicht en helderheid tav mijn vraag, waarmee mijn verwarring is opgelost
– ik ervaar een doorwerking in mijn dagelijkse leven: ik maak nu gemakkelijker contact vanuit mezelf en
– ik weet ook hoe ik dit nog verder kan ontwikkelen.
Dit resultaat is bereikt doordat Annette goed aansluit bij mijn verhaal. Ze haalt de angel uit de vraag/situatie en daar gaan we mee aan het werk. Ze kiest werkwijzen en opdrachten die passen bij mijn voorkeuren en kwaliteiten, bij wat ik nodig heb en bij wie ik ben.
Op subtiele wijze geeft ze sturing, geeft tijdens de sessie ook aan wat ze gaat doen, ook doet ze soms suggesties als je zelf even niet op de juiste woorden kan komen. Dat hielp mij, om bij de essentie te komen en het te kunnen benoemen. Ze geeft ook uitleg over processen, die situaties verhelderen. Het energetisch werken met opstellingen en deelpersoonlijkheden heeft me qua werkwijze het meeste opgeleverd.
Annette’s zachtheid, veelzijdigheid en staat van zijn in de gehele begeleiding vond ik prettig. Daardoor was het voor mij makkelijk om te zijn wie ik ben, met mijn kwaliteiten en beperkingen. Ik voelde alle ruimte om belemmeringen die ik in mijn leven ervaar te kunnen/mogen onderzoeken.
Ik kan Annette van harte aanbevelen aan iedereen die verward of verdwaald is, zichzelf verloochend of teleurgesteld is in het leven en een klik voelt in het contact.
(Woutry den Ouden, Eindhoven, nov 2015)