Verlang jij ook naar rust & reflectie?

Heb jij ook zo’n zin om in deze donkere dagen lekker lang in je bed te blijven liggen? Nog lekker even warm onder de dekens zonder al te veel acties en initiatief? Dat kan ik me goed voorstellen. Ook de natuur trekt zich op dit moment terug tenslotte. Terug naar de basis en de stilte in. Terug naar de kern, om op te laden voor het nieuwe.

Vind je het leuk geïnspireerd te worden en jezelf de fundamentele vragen te stellen die bij deze periode van het jaar horen?

Fundamentele vragen als:

+ Heb ik in 2016 geleefd zoals ik wilde?

+ Heb ik lief gehad?

+ Heb ik het verschil gemaakt?

Om dergelijke vragen te beantwoorden heb je rust nodig. En ontspanning. Gewoon een aantal dagen niks moeten en een beetje lummelen. Of met heel andere dingen bezig zijn. Gezelligheid bijvoorbeeld. Of de natuur in om de stilte en het terug trekken te ervaren. Of ontspannende begeleidde meditatie die je bij je eigen stilte brengt.

En als je vanuit rust hebt terug gekeken, dan kun je vooruit gaan kijken. Bijvoorbeeld door je af te vragen:

+ Hoe zorg ik dat mijn leven zinvol is?

+ Welke bijdrage wil ik leveren?

+ Waar en hoe kom ik het beste tot mijn recht?

Oftewel: Waar kom ik in 2017 mijn bed voor uit?

Om je te inspireren bij deze vragen èn bij het creëren van ontspanning, heb ik een kerstcadeau voor je. Daarmee ervaar je:

– rust en ontspanning (dmv een audio die je telkens kunt herhalen)

– reflectie en inzicht (dmv een audio die jou fundamentele vragen stelt)

– informatie over zielsverlangens (dmv een video)

Lijkt dat je wat? Schrijf je dan hier in.

Speak Your Mind

*